Løsninger

Sikkerhedskopiering og Gendannelse

Sikkerhedskopiering og Gendannelse

Enkel, effektiv og sikker sikkerhedskopiering til enhver arbejdsbelastning.
Dette er en løsning som standard på alle vores erhvervspakker.
 
For at imødegå den voksende kompleksitet af IT-infrastrukturer og sofistikerede cyberangreb, kræves en omfattende sikkerhedskopieringsløsning for at holde alle data sikre.
NetDefender integrerer sikkerhedskopiering med avancerede anti-ransomware teknologier for at beskytte dine data mod enhver trussel.

Beskyt over 20 platforme

Sikre data på tværs af fysiske, virtuelle, sky- og mobile miljøer.

Hurtig og pålidelig gendannelse

Få hurtig og pålidelig gendannelse af dine applikationer, systemer og data på enhver enhed, fra enhver hændelse.

Sikker beskyttelse mod ransomware

Forsvar dine data med indbygget MI-baseret ransomware-beskyttelse og blockchain-notarisering.

Sikkerhedskopiering af filer og disk image

Sikkerhedskopier enkelte filer eller beskyt hele din virksomhed ved at tage backup af hele systemet som en enkelt fil, hvilket sikrer en evne til gendannelse på blank metal. I tilfælde af datakatastrofe kan du nemt gendanne al information på ny hardware.

Kontinuerlig databeskyttelse

Sørg for, at brugere ikke mister deres igangværende arbejde ved at definere en liste over kritiske applikationer, der ofte anvendes. Acronis-agenten overvåger hver ændring, der foretages i de nævnte applikationer – uanset hvor brugeren gemmer filen – og tager løbende sikkerhedskopier. Hvis systemet skal gendannes, kan du gendanne dataene fra en sikkerhedskopi og anvende de seneste ændringer, så der ikke går tabt nogen data.

Fleksibel lagring

Overveje værdien af data, infrastruktur og eventuelle reguleringskrav med fleksible opbevaringsmuligheder. Vokset let ved at anvende den opbevaring, der passer til dine behov: NAS, SAN, bånd, diske, Acronis Cloud eller enhver privat eller offentlig sky, som f.eks. Azure, AWS eller Google.

Migration mellem hvilken som helst platform

NetDefender opbevarer data i et ensartet backup-format, så du nemt kan gendanne til enhver platform, uanset kildesystemet. Reducer risikoen og IT-overbelastningen ved at migrere mellem forskellige hypervisorer og til/fra fysiske maskiner (P2V, V2V, V2P og P2P) eller skyen (P2C, V2C, C2C, C2V og C2P).

NetDefender Universal Gendannelse

Minimer omkostning fuld nedetid ved at gendanne Windows- og Linux-systemer til forskellig hardware, herunder fysiske, virtuelle eller sky-miljøer. Ved at overvinde kompatibilitetsproblemer sikrer Acronis Universal Restore-teknologien en hurtig og nem systemmigration med blot nogle få klik.

NetDefender øjeblikkelig gendannelse

Reducer gendannelsestiden med de bedste RTO’er i branchen ved straks at starte din sikkerhedskopi som en Windows- eller Linux-virtuel maskine direkte fra lageret. Få din VM op at køre på få sekunder, mens NetDefender øjeblikkelig gendannelse-teknologien ubemærket flytter dine data til værten i baggrunden.

Variabel blokstørrelse deduplikation

Beskyt flere systemer samtidig med at reducere indvirkningen på diskopbevaring og netværkskapacitet ved kun at fange de blokke med data, der har ændret sig siden den forrige sikkerhedskopi. Acronis Cyber Backup deduplikation minimerer lagerplads ved at registrere gentagelse af data og gemme identiske data kun én gang.

Beskyttelse af data på tværs af over 20 platforme

Hvert system – fysisk, virtuelt eller i skyen – og alle arbejdsbelastninger konsolideres for at beskytte data på tværs af alle platforme. Enhver ny applikation integreres problemfrit i din eksisterende miljø, hvilket sikrer kontinuerlig og omfattende datasikkerhed.

Overvågning af drevets helbred

Undgå uforudsigeligt datatab og forbedre oppetiden proaktivt ved at overvåge drevets helbred. Ved at bruge maskinlæring på S.M.A.R.T.-rapporter og forskellige operativsystemparametre kan NetDefender Cyber Protect advare dig om en diskfejl, før det sker. Dette giver dig mulighed for at træffe de forholdsregler, der er nødvendige for at beskytte dine data.

Anti-malware scanning af sikkerhedskopier (unik)

Forhindre gendannelse af inficerede filer fra sikkerhedskopier ved hjælp af indbygget malware-scanning. Ved at scanne fulde disk-sikkerhedskopier på et centraliseret sted kan NetDefender Cyber Protect hjælpe med at finde malware – så brugere kan gendanne en ren, malware-fri sikkerhedskopi.

Sikker gendannelse (unik)

Et OS-billede eller en applikation i en sikkerhedskopi, der er inficeret med malware, kan forårsage kontinuerlig geninfektion, hvis det bruges til gendannelse uden at fjerne malwaren. Ved at fjerne den påviste malware og anvende de nyeste anti-malware definitioner under gendannelsen kan brugere gendanne OS-billedet sikkert og reducere risikoen for geninfektion.

Data Protection Map (unik)

Sørg for, at kritiske data er beskyttet til overholdelse af rapportering med et datamap for databeskyttelse. Få detaljerede oplysninger om gemte data og brug den automatiske dataklassificering til at spore beskyttelsesstatussen for vigtige filer. Du vil blive advaret, hvis filer er sikkerhedskopieret eller ej, hvilket hjælper dig med yderligere at beskytte dine data.

Applikationstilladelse baseret på sikkerhedskopi indhold (unik)

Traditionel, global applikationstilladelse håndterer ikke brugerdefinerede applikationer godt. NetDefender Cyber Protect scanner sikkerhedskopier med anti-malware-teknologier (MI, adfærdsmæssig heuristik osv.) for at tillade organisationsspecifikke apps og undgå fremtidige falske positiver.

Award-winning business backup and recovery

Data center 50

CRN Data Center 50 List

Software Reviews

Backup and Availability Champion

C2

G2 Crowd's Best Server Backup

Business

SBR Technology Excellence Awards

Grid award

ITreview Grid Award

Top rated

Data Center Backup Software

Kontakt Os

Partner med os for omfattende
IT sikkerhed

Vi besvarer gerne alle spørgsmål, du måtte have, og hjælper dig med at finde ud af, hvilken af vores tjenester der passer bedst til dine behov.

Dine fordele:

Hvad sker der nu?

1

Vi aftaler et opkald, når det passer dig

2

Vi laver en opdagelses- og rådgivningsmåling

3

Vi udarbejder et forslag

Bestil en gratis konsultation

Contact Us