Løsninger

Avanceret E-mailsikkerhed

Afværg moderne angreb via e-mail på sekunder

Bloker e-mail-trusler, herunder spam, phishing, forretnings-e-mail-kompromittering (BEC), overtagelse af konti (ATO), malware, avancerede vedholdende trusler (APTs) og zero-day-angreb, inden de når brugernes postkasser. Udnyt denne næste generations skybaserede e-mail-sikkerhedsløsning til en helhedsorienteret beskyttelse.

Stop phishing- og spoofing-forsøg

Fang avancerede undvigelsesteknikker

Forebyg APT'er og zero-day-angreb

Stop phishing- og spoofing-forsøg

Minimer e-mail risikoen for klienter med kraftig trusselsintelligens, signaturbaseret detektion, URL-rangeringskontroller, unikke billedgenkendelsesalgoritmer og maskinlæring med DMARC-registreringskontroller.

Fang avancerede undvigelsesteknikker

Opdag skjult ondsindet indhold ved at udpakke indlejrede filer og URL’er rekursivt og analysere dem separat med dynamiske og statiske detektionsmotorer.

Forebyg APT'er og zero-day-angreb

Forhindrer avancerede e-mail-trusler, der undgår konventionelle forsvar, med en unik teknologi på CPU-niveau, der kan handle tidligere i angrebskæden for at blokere udnyttelser, inden malware frigives, og give en klar dom inden for sekunder.

Kontakt Os

Partner med os for omfattende
IT sikkerhed

Vi besvarer gerne alle spørgsmål, du måtte have, og hjælper dig med at finde ud af, hvilken af vores tjenester der passer bedst til dine behov.

Dine fordele:

Hvad sker der nu?

1

Vi aftaler et opkald, når det passer dig

2

Vi laver en opdagelses- og rådgivningsmåling

3

Vi udarbejder et forslag

Bestil en gratis konsultation

Contact Us