Løsninger

Cyber Sikkerhed XDR

Avanceret Sikkerhed + Extended Detection and Response (XDR)

Dette er en løsning som standard er på alle vores erhvervs pakker

Organisationer i alle størrelser har brug for avancerede sikkerhedskontroller for at bekæmpe nutidens cybertrusler. Desværre er de færrest EDR/XDR-løsninger, der er i stand til at imødegå disse trusler og risici, alt for komplekse og for dyre at drive. Derudover kræver de flere separate løsninger for at opnå komplet beskyttelse og forretningskontinuitet. Med NetDefender er der en bedre måde.

 

NetDefender XDR giver dig mulighed for at forenkle hele sikkerhedslandskabet – hurtigt opdage og afhjælpe avancerede angreb på tværs af forskellige miljøer, samtidig med at sikre en enestående forretningskontinuitet. Fjern omkostningerne og kompleksiteten ved flere separate produkter og giv dit team mulighed for én samlet løsning inden for cybersikkerhed, som er nem at administrere og implement

Integrerede backup- og gendannelsesfunktioner for enestående forretningskontinuitet

Integrerede backup- og gendannelsesfunktioner, der giver enestående forretningskontinuitet, hvor enkeltstående sikkerhedsløsninger ikke lever op.
Strømlinet kliks afhjælpning og gendannelse. Fuld, integreret beskyttelse på tværs af NIST’s sikkerhedsrammeværk alt sammen fra én enkelt løsning.

Identificer

Beskyt

Opdag

Reager

Gendan

En komplet løsning inden for cybersikkerhed - i en enkelt agent.

Hurtigt og nemt lancere nye tjenester ved hjælp af vores IT supporter – til implementering, styring og skalering.
Skalér let på tværs af flere afdelinger/ lokaltioner og samtidig bevare sunde marginer og minimere driftsomkostninger – der er ikke behov for et stort team af meget dygtige personer til at drive det står vi for.

Optimeret prioritering og analyse af angreb for hurtig respons.

Strømlin efterforskninger ved at prioritere potentielle hændelser og mindske træthed fra advarsler.

Muliggør analyse i løbet af minutter, ikke timer, i stor skala, med automatisk korrelation og AI-baseret guidet fortolkning af angreb.
Øg synligheden på tværs af MITRE ATT&CK® for hurtigt at forstå angrebsanalyse og påvirkning, herunder hvordan et angreb fandt sted, hvilken skade det forårsagede, og hvordan det muligvis spredte sig.

Kontakt Os

Partner med os for omfattende
IT sikkerhed

Vi besvarer gerne alle spørgsmål, du måtte have, og hjælper dig med at finde ud af, hvilken af vores tjenester der passer bedst til dine behov.

Dine fordele:

Hvad sker der nu?

1

Vi aftaler et opkald, når det passer dig

2

Vi laver en opdagelses- og rådgivningsmåling

3

Vi udarbejder et forslag

Bestil en gratis konsultation

Contact Us